Comunicate de presa

Strategii de comunicare Pointer Systems

Interviu Yaacov Ehrenreich

B1 TV, emisiunea B1Business Magazine

Interviu acordat de catre Yaacov Ehrenreich, Director-ul General Pointer Systems Romania, emisiunii B1Business Magazine.
Pointer Systems se intalneste cu partenerii din zona sudica pentru stabilirea unor noi directii de dezvoltare

Bucuresti, Iulie 2013

Echipa de conducere a companiei Pointer Systems a organizat in Capitala o intalnire de afaceri cu partenerii din sud-estul tarii, in vederea stabilirii unor directii strategice de dezvoltare si eficientizarea serviciilor de asistenta rutiera si asistenta tehnica la domiciliu.

Intalnirea intre liderii companiei si partenerii Pointer Systems din zona de sud-est face parte dintr-o serie de intalniri similare care favorizeaza comunicarea si interactiunea directa intre parteneri, precum si impartasirea experientelor de afaceri.
Scopul principal al acestor intalniri este stabilirea unor directii strategice de dezvoltare si eficientizare a serviciilor de asistenta rutiera si asistenta tehnica la domiciliu din zona sud-estica, pe baza experientelor directe traite de parteneri pe teren.
In acest fel, Pointer Systems dezvolta o strategie de afaceri care se bazeaza pe valorile parteneriale promovate de catre companie, dar si pe realitatatile din zona de sud-est a tarii cu care se confrunta fiecare partener in parte.
Eficientizarea serviciilor si comunicarii
Cele mai importante aspecte ale intalnirii desfasurate in luna iulie la Bucuresti au vizat identificarea acelor solutii practice care aduc imbunatatiri in calitatea serviciilor si in relatiile dintre parteneri, precum si solutii pentru extinderea si eficientizarea serviciilor.
Perfectionarea strategiilor de comunicare intre echipele aflate pe teren si echipa de call center Pointer Systems a fost unul din punctele cheie discutate in cadrul intalnirii.
Compania Pointer Systems va ramane consecventa acestei directii strategice de dezvoltare bazate pe experienta partenerilor, investind in continuare, in mod constant, in aceasta relatie esentiala in dezvoltarea companiei si in perfectionarea serviciilor oferite de Ponter Systems.

 
 

Pointer Systems se intalneste cu partenerii din nord-vestul tarii pentru stabilirea unor noi directii de dezvoltare

Cluj-Napoca, Octombrie 2013

Echipa de conducere a companiei Pointer Systems a organizat la Cluj-Napoca o intalnire de afaceri cu partenerii din nord-vestul tarii, in vederea stabilirii unor directii strategice de dezvoltare si eficientizare a serviciilor de asistenta rutiera si asistenta tehnica la domiciliu. Intalnirea a avut la baza discutiile incepute in intalnirea din luna iulie de la Bucuresti si are ca scop personalizarea serviciilor oferite de Pointer Systems pentru aceasta zona a tarii.
In cadrul intalnirii de la Cluj din luna octombrie, partenerii Pointer Systems din zona de nord-vest a tarii au avut prilejul sa interactioneze cu restul partenerilor invitati.
Beneficiile acestei interactiuni au fost bilaterale. Pe de-o parte, partenerii din acesta zona au descoperit problemele cu care se confrunta partenerii Pointer Systems in celelalte zone geografice ale Romaniei, dar si solutiile propuse pentru ameliorarea lor.
Pe de alta parte, echipa de conducere Pointer Systems a fost in masura sa evalueze activitatea si solutiile propuse de partenerii din zona pentru eficientizarea si dezvoltarea serviciilor oferite de companie.
Solutii pentru eficientizarea costurilor si serviciilor
In cadrul intalnirii de la Cluj Napoca, cel mai important obiectiv a fost identificarea solutiilor de optimizare pentru realizarea unei colaborari eficiente a tuturor elementelor din structura Pointer Systems, scaderea costurilor si eficientizarea serviciilor.
Bazandu-se pe experienta intalnirii de la Bucuresti, echipa de conducere si partenerii Pointer Systems au reusit sa dezbata, intr-un cadru deschis, solutii si idei inovatoare, benefice atat structurii companiei, cat si clientilor Pointer Systems.
Pointer Systems va continua seria de intalniri cu partenerii in scopul eficientizarii si cresterii calitatii serviciilor oferite, cat si al inserarii unui plus de valoare interventiilor pe sosea si la domiciliu.

 
Str. Poterasi, nr. 10, etaj 3, Bucuresti Sector 4, cod postal 040265+40 21 323 11 11 / +40 799 00 5000  office @ pointer-systems.eu

pointer-systems-logo

Conectati-va cu Pointer Systems folosind oricare dintre mediile de socializare de mai jos si veti catiga un partener de incredere.

Newsletter

Introduceti numele si adresa de email.