Viziunea noastra

Cum reusim sa oferim cele mai bune servicii

pointer-systems-despre-noi Pointer Systems are o echipă formată din profesioniști cu experiență în inginerie, management, formare și coordonare de echipe tehnice. Abilitațile de leadership ale echipei de conducere Pointer Systems au propulsat compania pe o poziție de top în domeniul asistenței rutiere și asistenței tehnice la domiciliu, astfel a atras colaborări cu companii cu renume național și internațional.

Membrii echipei impărtașesc aceleași principii de management, valori și obiective comune privind activitatea și dezvoltarea continuă a companiei Poiner Systems în Romania și în Europa. Datorită specificului companiei noastre, echipa de conducere
Pointer Systems promovează integritatea în afaceri, promptitudinea, profesionalismul și calitatea superioară a fiecărui serviciu oferit.

Ca reprezentantă a unui lider global, Pointer Systems nu tolerează practici neloiale pentru a concura și castiga afaceri. Toate deciziile noastre de selecție și achiziție sunt luate în mod obiectiv, pe baza prețului, condițiilor de livrare, a calității și promptitudinii și ne asteptăm ca și partenerii și colaboratorii noștri să procedeze la fel.

Str. Poterasi, nr. 10, etaj 3, Bucuresti Sector 4, cod postal 040265+40 21 323 11 11 / +40 799 00 5000  office @ pointer-systems.eu

pointer-systems-logo

Conectati-va cu Pointer Systems folosind oricare dintre mediile de socializare de mai jos si veti catiga un partener de incredere.

Newsletter

Introduceti numele si adresa de email.