Parteneri

Partenerii Pointer Systems

parteneri-pointer-systems


Pointer Systems are o echipa formata din profesionisti cu experienta in inginerie, management, formare si coordonare de echipe tehnice. Abilitatile de leadership ale echipei de conducere Pointer Systems au propulsat compania pe o pozitie de top in domeniul asistentei rutiere si asistentei tehnice la domiciliu, astfel a atras colaborari cu companii cu renume national si international. Fie ca sunteti companie sau alta entitate juridica din Romania in domeniile acoperite de asistenta rutiera si asistenta tehnica la domiciliu Pointer Systems, putem deveni parteneri de afaceri! Deoarece transparenta este una dintre valorile companiei nostre, propunem, inca de la inceput, celor interesati o colaborare cu Pointer Systems, conditii clare de parteneriat. Pentru a beneficia de avantajele unui contract de parteneriat incheiat cu Pointer Systems, nu trebuie decat sa ne comunicati dorinta dumneavoastra. Integritatea in afaceri inseamna ca ne vom onora angajamentele contractuale, oferim profesionalism partenerilor, ne vom conforma in totalitate tuturor legilor in vigoare si ne vom baza permanent pe unicitatea si calitatea ofertelor de servicii de asistenta rutiera (in caz de accidente/incidente, tractare auto, cazare client, avarii mecanice, avarii electrice si masina la schimb) si asistenta tehnica la domiciliu (avarii la instalatiile termice si sanitare, la sisteme electrice, de feronerie, dulgherie si inlocuire de geamuri).

 

aaa-logo-partener-pointer-systems

         

AAA New Kopel

    In 2008, SIXT New Kopel lanseaza divizia de second hand si are posibilitatea acum sa ofere clientilor sai masini din flota proprie cu 1 an garantie, un serviciu unic in Romania. Incepand din februarie 2009, segmentul de vanzari de masini trece sub umbrela brandului AAA New Kopel, urmare a parteneriatului încheiat cu compania Ceha AAA Auto, cea mai mare companie care comercializeaza masini second hand din Europa.


 

atn-logo-partener-pointer-systems

         

Autonom Rent a Car

    Autonom Rent a Car este una din cele mai mari firme de inchirieri masini din Romania, avand o acoperire nationala de 37 de centre in 25 orase si un parc auto de peste 2.000 de autoturisme noi.


 

caranda-logo-partener-pointer-systems

         

Caranda

    Caranda Baterii este al doilea mare producator si distribuitor de baterii si acumulatoare din Romania. Echipa Caranda este formata din specialisti cu o vasta experienta in producerea, instalarea si intretinerea bateriilor si acumulatoarelor. Calitatea produselor si serviciilor pe care le ofera constituie prima prioritate. Strategia Caranda se bazeaza pe dezvoltarea de relatii pe termen lung atat cu clientii cat si cu furnizorii si partenerii.


 

fms-logo-partener-pointer-systems

         

FMS

    FMS este un furnizor principal si independent al serviciilor de Leasing Operaţional si Management de Flote Auto din Romania. Peste 100 de mari companii internationale si locale, lideri in domenii precum Energie, Petrol si Gaze, Telecomunicatii, Echipamente Industriale si Componente Auto, Asigurari, Constructii, Distributie si Curierat, Retele de Magazine, Industrie Alimentara si Agricultura, au ales FMS ca fiind furnizorul lor preferat. FMS asigura acoperirea perfecta a serviciilor pe intreg teritoriu Romaniei, fiind o solutie optima pentru cei care au nevoie de mobilitate nelimitata in conditii de eficienta financiara ridicata.


 

sixt-logo-partener-pointer-systems

         

Sixt New Kopel

    Singura companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent-a-car, SIXT New Kopel a intrat pe piata locala in 2005, fiind prima companie care a adus leasingul operational in Romania. In 2006, primeste, in exclusivitate, licenta SIXT pentru Romania si devine unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car. SIXT este unul dintre cei mai puternici furnizori internationali de servicii rent a car si detine controlul a 3.500 de locatii in 100 de tari din intreaga lume.


 

Str. Poterasi, nr. 10, etaj 3, Bucuresti Sector 4, cod postal 040265+40 21 323 11 11 / +40 799 00 5000  office @ pointer-systems.eu

pointer-systems-logo

Conectati-va cu Pointer Systems folosind oricare dintre mediile de socializare de mai jos si veti catiga un partener de incredere.

Newsletter

Introduceti numele si adresa de email.