Despre noi

Pointer Systems – membra a unei multinationale listata NASDAQ

pointer-systems-despre-noiCompania Pointer Systems este membră a societății multinaționale Pointer Telocation LTD, listată pe piața financiară NASDAQ și lider în furnizarea de produse și servicii de calitate superioară în industria de automobile și în domeniul asigurărilor. Firma, cu sediul principal în Israel, are subsidiare în Argentina, Brazilia, Mexic și Africa de Sud, și parteneri independenți in peste 30 de țari din Europa, Asia și America Latina.

Pointer Systems este activă în Romania din 2008 ca o societate globală dedicată asistenței rutiere și asistenței tehnice la domiciliu. Prin intermediul unui lanț de subsidiare internaționale și parteneriate naționale strategice, Pointer Systems furnizează companiilor și persoanelor fizice servicii la cele mai înalte standarde din domeniu, susținute de echipamente de ultimă generație și o rețea de parteneri și colaboratori concepută să acopere solicitările la nivel național, dar și dincolo de granițele Romaniei.

Pointer Systems pune la dispoziție pachete complete și personalizate de asistență rutieră sau de asistență tehnică, la domiciliu sau la sediul companiei. Prețurile sunt competitive în funcție de complexitatea serviciilor asigurate.

Toate intervențiile Pointer Systems se desfasoară în condiții de maximă siguranța, indiferent de locație sau de condițiile meteorologice.
Un simplu apel catre Call Center vă poate aduce în ajutor o echipă de profesioniști oricând pregătiți să acționeze prompt în situații de urgentă, oriunde v-ați afla, atât pe sosea, cât și in clădiri cu sisteme complexe

 

Prezentare video a soluțiilor și serviciilor oferite de Pointer Systems.
Str. Poterasi, nr. 10, etaj 3, Bucuresti Sector 4, cod postal 040265+40 21 323 11 11 / +40 799 00 5000  office @ pointer-systems.eu

pointer-systems-logo

Conectati-va cu Pointer Systems folosind oricare dintre mediile de socializare de mai jos si veti catiga un partener de incredere.

Newsletter

Introduceti numele si adresa de email.