Colaboratori

Intra in echipa Pointer Systems

colaboratori-pointer-systems


Datorita specificului serviciilor asigurate de Pointer Systems, am creat o retea externa de colaboratori de incredere, cu care impartasim aceleasi valori: profesionalism, propmtitudine si disponibilitate. Ne dezvoltam permanent aceasta retea nationala, asadar suntem mereu in cautarea unor noi colaboratori in toata tara, care detin platforme de autocamioane omologate ce respecta standardele de calitate in domeniul asistentei rutiere. Mai mult, cautam sa incheiem contracte reciproc avantajoase cu firme sau profesionisti din toata tara, care au resurse si competente dovedite in asigurarea serviciilor de asistenta rutiera si asistenta tehnica la domiciliu. Fie ca sunteti companie sau alta entitate juridica avand sediul in Romania, sau simplu profesionist cu spirit antreprenorial in domeniile acoperite de asistenta rutiera sau asistetna tehnica la domiciliu , puteti deveni colaborator Pointer System in aria dumnavoastra de acoperire pentru serviciile de asistenta rutiera (tractare auto, hoteluri de 3 stele pentru cazare client, parcare auto si servicii de inchiriere masini) si asistenta tehnica la domiciliu (pentru avarii la instalatiile termice si sanitare, la sisteme electrice, de feronerie, dulgherie si inlocuire de geamuri). Pentru a beneficia de avantajele unui contract de colaborare incheiat cu Pointer Systems, trebuie doar sa ne comunicati dorinta dumneavoastra de parteneriat.

 

Datorita specificului serviciilor asigurate de Pointer Systems, am creat o retea externa de colaboratori de incredere, cu care impartasim aceleasi valori: profesionalism, promptitudine si disponibilitate. Ne dezvoltam permanent aceasta retea nationala, asadar suntem mereu in cautarea unor noi colaboratori in toata tara, care detin platforme de autocamioane omologate ce respecta standardele de calitate in domeniul asistentei rutiere.
Devino si tu colaborator Pointer Systems.

In domeniul asitentei tehnice la domiciliu, ne extindem reteaua nationala de colaboratori externi care detin atestate profesionale in oricare din activitatile de mai jos:
• Reparatie si desfundare tevi;
• Reparatii acoperisuri;
• Remediere defecte geamuri, inclusiv cele din termopan;
• Remediere defecte sisteme de apa, gaz sau incalzire;
• Remediere defecte sisteme de inchidere a cailor de acces;
• Remediere defecte zidarie, zugraveli, tamplarie, decoratiuni interioare;
• Remediere defecte si/sau montarea instalatiilor sanitare;
• Realizarea oricaror tipuri de lucrari electrice.
Devino si tu colaborator Pointer Systems.
Str. Poterasi, nr. 10, etaj 3, Bucuresti Sector 4, cod postal 040265+40 21 323 11 11 / +40 799 00 5000  office @ pointer-systems.eu

pointer-systems-logo

Conectati-va cu Pointer Systems folosind oricare dintre mediile de socializare de mai jos si veti catiga un partener de incredere.

Newsletter

Introduceti numele si adresa de email.